POLITIKPAPIRER, PUBLIKATIONER OG HØRINGSSVAR

Vi mener

Danske Gymnasier formulerer løbende politiske løsningsforslag på aktuelle problemstillinger, afgiver høringssvar til ændringer i love og bekendtgørelser på gymnasieområdet og udgiver publikationer – alene eller sammen med relevante samarbejdspartnere.

Bestyrelsen og sekretariatet arbejder hver dag for at varetage gymnasiernes interesser ved at samarbejde med den brede uddannelsessektor, opnå indflydelse på politiske processer og indgå i en tæt dialog med Børne- og Undervisningsministeriet.

Politikpapirer

Læs bl.a. Danske Gymnasiers strategier for naturvidenskab og digitalisering, udgivelsen om almendannelse eller den nyeste analyse om mismatch på it-arbejdsmarkedet.

Vi afgiver høringssvar til ændringer i love og bekendtgørelser med relevans for de gymnasiale uddannelser.

Pressekontakt

Er du journalist og ønsker en udtalelse fra Danske Gymnasier, så kontakt enten formand Birgitte Vedersø eller kommunikationskonsulent Birgitte Vestermark, der vil hjælpe dig videre. Du kan også klikke på “Pressekontakt” ovenfor for flere muligheder.

Formand:

Birgitte Vedersø