POLITIKPAPIRER, PUBLIKATIONER OG HØRINGSSVAR

Vi mener

Danske Gymnasier formulerer løbende politiske løsningsforslag på aktuelle problemstillinger, afgiver høringssvar til ændringer i love og bekendtgørelser på gymnasieområdet og udgiver publikationer – alene eller sammen med relevante samarbejdspartnere.

Bestyrelsen og sekretariatet arbejder hver dag for at varetage gymnasiernes interesser ved at samarbejde med den brede uddannelsessektor, opnå indflydelse på politiske processer og indgå i en tæt dialog med Børne- og Undervisningsministeriet.

Politikpapirer

“Her skal der indsættes et stærkt og meningsfuldt citat. Noget som indrammer hele DGs Raison d’Etre”

— Birgitte Vedersø, Formand

Læs bl.a. Danske Gymnasiers strategier for naturvidenskab og digitalisering, udgivelsen om almendannelse eller den nyeste analyse om mismatch på it-arbejdsmarkedet.

Vi afgiver høringssvar til ændringer i love og bekendtgørelser med relevans for de gymnasiale uddannelser.