Nyhedsbrev

22. november 2023

Der var kampvalg til posten som Danske Gymnasiers næstformand i vest på foreningens netop overståede generalforsamling, hvor Jeppe Kragelund, der er rektor på Alssundgymnasiet Sønderborg, løb af med sejren. Jeppe Kragelund afløser Søren Hindsholm, rektor på Nørresundby Gymnasium & HF, som har siddet i bestyrelsen siden 2017.

Samtidig blev foreningens formand, Henrik Nevers, og næstformand i øst, Maja Bødtcher-Hansen, genvalgt uden modkandidater.

Det nye formandskab ser således ud:
Henrik Nevers, formand for Danske Gymnasier
Jeppe Kragelund næstformand i vest og rektor på Alssundgymnasiet Sønderborg
Maja Bødtcher-Hansen, næstformand i øst og rektor på Frederiksberg Gymnasium.

Derudover består bestyrelsen af:

  • Anna Amby Frejbæk, rektor på Støvring Gymnasium, som er regionsrepræsentant for Nordjylland.
  • Bo Haahr Larsen, rektor på Lemvig Gymnasium, og Momme Mailund, rektor på Herning Gymnasium, som er regionsrepræsentanter for Midtjylland.
  • Susan Mose, rektor på Sct. Knuds Gymnasium, og Hanne Hautop, rektor Rosborg Gymnasium, der er regionsrepræsentanter for Syddanmark – og Hanne er nyvalgt til bestyrelsen.
  • Jakob Stubgaard, rektor på Vordingborg Gymnasium, som er regionsrepræsentant for Sjælland.
  • Thomas Hyldal, rektor på Gefion Gymnasium, og Niels Hjølund Pedersen, rektor på Nærum Gymnasium, der begge er regionsrepræsentanter for Hovedstaden.

Henrik Nevers takkede afgående næstformand i Vest, Søren Hindsholm, for hans store indsats i Danske Gymnasiers bestyrelse.