Hjem Events Ledelse af personalet – hvad siger juraen

Ledelse af personalet – hvad siger juraen

FORMÅL OG INDHOLD

Det personalejuridiske område bliver mere og mere komplekst, og det stiller store krav til dem, der arbejder med området. Formålet med kurset er derfor at give deltagerne overblik over de retlige rammer for ledelse af medarbejderne på gymnasieskolerne.  Der fokuseres på aktuelle udfordringer, pligter og muligheder, når personalejuraen og overenskomsterne skal i anvendelse.

På kursets første dag gennemgås faserne i det enkelte ansættelsesforhold, herunder hvad der gælder fra stillingsopslaget, gennem ansættelsen til medarbejderens ophør på gymnasieskolen.

På kursets anden dag vil Medarbejder- og Kompetencestyrelsen gennemgå relevante emner inden for det statslige overenskomstsystem. Oplæggene vil være en introduktion til det statslige overenskomstsystem samt en præsentation af relevante dele fra de nyeste overenskomstforhandlinger, OK21, herunder de aftalte tiltag om underviserarbejdstid. Derudover giver Medarbejder- og Kompetencestyrelsen en introduktion til lokal løndannelse. Der gives bud på konkrete metoder og redskaber, når overenskomsterne skal forvaltes i skolens dagligdag.

Der vil være en vekselvirkning mellem oplæg og cases på kurset.

MÅLGRUPPE

Målgruppen er ledere og mellemledere. Det kan være en fordel at deltage flere ledere fra samme skole.

PRIS OG TILMELDINGSFRIST

Prisen er 4.000 kr. – 6.000 kr. (afhænger af deltagerantal).

Tilmeldingsfristen er den 7. september 2022.

Bemærk at ved framelding efter tilmeldingsfristens udløb betales som udgangspunkt fuld pris med mindre det lykkes at optage andre deltagere på afbudspladsen, kontakt derfor mail@danskegymnasier.dk hurtigst muligt, hvis du ønsker at annullere din tilmelding.

UNDERVISERNE

MEDARBEJDER- OG KOMPETENCESTYRELSEN
Afdeling: Implementering af overenskomster

LENE DAMKJÆR CHRISTENSEN
Lene er advokat (H) og partner i Damkjær Lauritzen Advokatfirma.
Lene har mere end 20 års erfaring med at rådgive primært offentlige arbejdsgivere om arbejds- og ansættelsesret samt tilknyttede retsområder som f.eks. forvaltningsret, persondataret og arbejdsmiljø.
Lene har gennem mange år beskæftiget sig med undervisningssektoren og har dybdegående indsigt i de særlige forhold, der gør sig gældende i denne sektor. Endelig har Lene stor undervisningserfaring og har undervist i en bred vifte af emner indenfor arbejds- og ansættelsesret og underviser i øvrigt på DJØF’s kursus om tjenestemandsret og på Advokatsamfundets fuldmægtiguddannelse.

CASPER LAURITZEN
Casper er advokat (L) og partner i Damkjær Lauritzen Advokatfirma.
Casper Lauritzen rådgiver både offentlige og private arbejdsgivere om alle aspekter af arbejds- og ansættelsesret samt tilknyttede retsområder. Som mangeårig rådgiver for offentlige og semi-offentlige arbejdsgivere har Casper oparbejdet stor erfaring med bl.a. de offentlige overenskomstforhold, tjenestemandsret og medarbejderforhold i forbindelse med offentlige udbud og virksomhedsoverdragelse.
Casper er ofte anvendt som oplægsholder og underviser og har undervist i blandt andet kollektiv arbejdsret, persondata i medarbejderforhold, virksomhedsoverdragelse og diskriminationslovgivningen

dage

timer

minutter

sekunder

Tilmeld arrangement

Ledelse af personalet - hvad siger juraen - Efterår 2022

1 billet valgt.

Tilgængelige Billetter: 7

Billetten til Ledelse af personalet - hvad siger juraen - Efterår 2022 er udsolgt. Du kan prøve en anden billet eller en anden dato.

10 - 11 okt 2022

Hele dagen